Overnachten op een kasteel

Heb je er altijd al van gedroomd om te slapen als een prins of prinses? Diverse kastelen in binnen- en buitenland bieden inmiddels die mogelijkheid. Boek een overnachting in een kasteel als romantisch uitje of als trouwarrangement. En geniet van een luxe ontbijt in een ongelooflijk mooie omgeving.

Hoe ziet zo’n arrangement er uit?

Bij een overnachting in een kasteel slaap je in een volledig middeleeuws ingerichte kamer of kasteeltoren. Je slaapt hier zoals een middeleeuwse koning of ridder er tien eeuwen voor jou sliep, namelijk tussen de historische wandtapijten, harnassen en gekleurde wandtegels of vergulde sierpanelen. Deze overnachting kun je boeken inclusief 21e eeuwse luxe, dus met een uitgebreid culinair dinerarrangement, een bed met eersteklas beddengoed plus toegang tot andere sprookjesachtige faciliteiten in de rest van het kasteel en de omliggende kasteeltuinen.

Waar boek je een overnachting in een kasteel

‘s Ochtends wakker worden in je eigen kasteel? Het is mogelijk op verschillende plekken in Nederland, maar ook net over de Duitse grens. Voor een bedrag van minder dan 200 euro per persoon kunnen ook jij en je partner zich een dag en een nacht kasteelheer- en dame wanen!