Waarom trouwen in een kasteel?

Trouwen moet de mooiste dag van je leven worden. Daarom is de locatie waar je trouwt van levensgroot belang. De locatie moet sfeer uitstralen voor ieder moment van de dag. Tijdens de huwelijksplechtigheid, maar ook de receptie of een avondfeest is een kasteel de ideale locatie. Wil jij ook trouwen in een kasteel? Er zijn voldoende redenen waarom.

Locatie en kleding matchen perfect

Voor vrouwen en meisjes is een bruiloft extra speciaal vanwege de romantische kleding die hierbij hoort. Hoeveel meisjes vinden het niet prachtig als een tante of familielid in een romantisch kasteel trouwt en zijzelf hun mooiste meisjeskleding mogen dragen? Misschien zoek je wel meisjeskleding voor een meisje dat bruidsmeisje wordt?. Er is zoveel leuke meisjeskleding verkrijgbaar van romantische jurkjes tot stoere jassen voor als het wat kouder is. Niet alleen de bruid, ook je dochter steelt die dag met prachtige meisjeskleding de show.

Perfecte sfeer

Een kasteel heeft alles om de sfeer voor de trouwdag te bepalen. Romantiek, geschiedenis en meer dan voldoende ruimte. Bij een groot kasteel heb je de mogelijkheid om in het kasteel zelf te trouwen, maar als het weer het toelaat ook buiten. De ruimte in een kasteel is doorgaans groot genoeg om ´s avonds een groot feest in een prachtige locatie te geven.

Alles op één plek

Het is tegenwoordig niet meer altijd nodig om de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis te laten plaatsvinden. Hierdoor is een kasteel één van de meest romantische plekken om hier het jawoord te geven. Daarnaast kun je ook de rest van de dag op deze locatie plannen. Dit scheelt erg veel in de kosten en je hoeft niet de hele dag door naar verschillende locaties te rijden.

Een kasteel heeft karakter

Natuurlijk straalt een kasteel romantiek uit, maar een kasteel heeft ook enorm veel karakter. Grote glas-in-lood ramen, prachtig gewelven en oude stenen, met een dergelijke achtergrond maak je de mooiste trouwfoto´s!