Kinderfeestje in een kasteel

Een kinderfeestje kun je op allerlei manieren vieren, maar wat is er nu leuker dan je verjaardagsfeest vieren in een heus kasteel? En als je dan ook nog een prinsen- en prinsessenthema hanteert is het natuurlijk helemaal geweldig!

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste kasteel van Nederland en biedt je de mogelijkheid om je kinderfeestje geheel in stijl te vieren. Waan je direct bij binnenkomst in een spannend avontuur en neem deel aan de speurtocht door het park. Dat is niet alleen heel spannend maar op die manier leer je ook nog eens allerlei wetenswaardigheden over het kasteel. Ook kun je natuurlijk nog een rondje door het doolhof maken en meedoen aan de “Torendol” rondleiding. En wanneer je vooraf een lekkere prinsen- of prinsessentaart besteld bij jeEigenTaart eindig je de middag natuurlijk helemaal goed. Succes gegarandeerd!

Kasteel Muiderslot

Een van de oudste en best bewaarde kastelen van Nederland is het Muiderslot in het Noord-Hollandse Muide. Het is kasteel is maar liefst 715 jaar oud en is omgeven door prachtige kasteeltuinen. Het vieren van een kinderfeestje op dit kasteel is dan ook hét ingrediënt voor een geslaagde, leerzame en spannende dag. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen uit twee thema’s. Allereerst is er het “Dieren op het kasteel” thema. Kies je hiervoor dan leren jij en je gasten tijdens je feestje allerhande feitjes over de dieren die in vervlogen tijden op en rond het Muiderslot leefden. Het tweede thema is “Het betoverde kasteel”. Bij dit thema maak je een bloedstollende tocht in en om het kasteel terwijl je op zoek gaat naar de verloren sleutel. Tijdens deze tocht moet je allerlei opdrachten oplossen die je worden gegeven door de kasteelbewoners.