Vergaderen in een kasteel

Tegenwoordig kunt u een kasteel afhuren voor diverse particuliere activiteiten. Het houden van een bruiloft of jubileumfeest komen hiervoor in aanmerking. Maar de majestueuze en indrukwekkende gebouwen kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor een zakelijke bijeenkomst, een beurs of een presentatie.

Als u een omgeving met klasse zoekt om een werkbespreking of zakelijk ontvangst te houden, dan is het zeker de moeite waard om een boeking bij een kasteel in de buurt te overwegen. Ook een teamuitje – al dan niet met activiteiten gericht op teambuilding, of met een brainstormsessie van een dagdeel – behoort tot de mogelijkheden.

Zakelijke partners en gasten ontvangen in stijl

Kastelen die deze service aanbieden zijn vaak tot in de puntjes gerenoveerd, zeer goed onderhouden en van alle moderne gemakken voorzien. Daardoor kunnen ze opboksen tegen elke moderne vergaderruimte of congreszaal. Vanzelfsprekend is er genoeg ruimte om grote groepen gasten te ontvangen. Ook valt er vaak een en ander te regelen op het gebied van decoratie, catering en logistiek.

Een ontvangst of bespreking in een echt kasteel maakt de nodige indruk op uw gasten. Zeker bezoekers van buiten Europa zullen verrukt zijn over de historische setting en de unieke indrukken die ze tijdens hun verblijf opdoen!